De laatste 10

Enige tijd geleden heb ik een aantal foto's ingestuurd voor de fotowedstrijd De Groene Camera. Ik was het alweer bijna vergeten (och, ik win toch nooit iets) toen er een mailtje kwam van de organisatie dat een van mijn foto's was doorgedrongen tot de finaleronde. Joepie, eindelijk eens iets gewonnen. Ik weet of ik überhaupt in de prijzen val, maar voor mezelf heb ik al gewonnen omdat ik bij de laatste 10 ben geëindigd. 24 maart hoor ik op de Pixperience op welke plaats ik precies ben geëindigd.

GLOW 2017

Deze week is er weer 'n editie van GLOW, een lichtkunstfestival in Eindhoven. Ook deze keer heb ik weer een gedeelte van de route gelopen langs diverse lichtkunstwerken. Minder spectaculair dan vorige edities maar dat mocht de pret niet drukken, Het was mooi weer en heb toch genoten van de kunstwerken.

Expositie

Afgelopen 2 weekenden heb ik mijn bomen project kunnen tonen op de expositie van Fotoclub.nl. Dit was het resultaat van de project cursus. Een jaar lang werken aan een project met als resultaat een expositie. Er was veel belangstelling, veel vragen over hoe de foto's zijn gemaakt en waarom.